Index Vakbarát Hírportál

Három kiskorú lány tűnt el Józsefvárosban, rendőrök keresik őket

2021. június 3., csütörtök 09:30

A rendőrség felhívást tett közzé, mert rövid időn belül három kiskorú lány, egy tizenkét, egy tizenhárom és egy tizenhat éves is eltűnt Budapesten, a VIII. kerületben – adta hírül a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint elsőként Vörös Katalin tűnt el, a tizenhat éves lány 2021. június 1-én engedélyezett kimenőjéről nem tért vissza egy VIII. kerületi gyermekotthonba. Ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. Az eltűnt gyermek körülbelül százötvenöt centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú barna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete kabát, farmernadrág és sportcipő volt rajta. 

Egy nappal később, 2021. június 2-án 19 óra 20 perc körül veszett nyoma a tizenhárom éves Vörös Renátának, aki lány engedély nélkül ismeretlen helyre távozott egy VIII. kerületi gyermekotthonból, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. A tizenhárom éves lány körülbelül 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú barna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete kardigán, fekete farmernadrág és fehér sportcipő volt rajta. 

A eltűnt gyermekek közül a legfiatalabb, Heftner Klaudia szintén 2021. június 2-án 19 óra 20 perc körül engedély nélkül ismeretlen helyre távozott egy VIII. kerületi gyermekotthonból, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. A gyerek körülbelül százhetvenöt centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, szeme színe barna. Eltűnésekor pulóvert és farmernadrágot viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Vörös Katalint felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Rovatok