Index Vakbarát Hírportál

A pedagógusokat köszöntötte Kásler Miklós

2021. június 6., vasárnap 19:41

Pedagógusnap alkalmából köszöntöm a magyar tanítókat – írja Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Facebook-oldalán.

A pedagógusokról Kásler Miklós elmondta: a tudás átadásán túl figyelemmel kísérik a gyermekek testi-lelki fejlődését és megismertetik a fiatal nemzedékkel az évszázados magyar hagyományainkat, értékeinket is.

A teljes magyar társadalom és a kormány nevében köszönöm a pedagógusainknak, hogy nélkülözhetetlen feladataikat a járvány idején is töretlen kitartással és elhivatottsággal végezték!

– idézi az MTI a miniszter vasárnapi bejegyzését.

A nehezített körülmények ellenére a pedagógusok, valamint a nevelést és oktatást segítő dolgozók is példamutató munkát végeztek a vírus elleni küzdelemmel járó kényelmetlenségek és veszélyek dacára is – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a magyar pedagógusoknak írt levelében.

Mint megírtuk, a miniszterelnök felidézte, hogy amikor 2020 márciusában a koronavírus-járvány elérte hazánkat, még nem tudtuk pontosan, milyen nehézségek előtt állunk, de hamar fel kellett ismernünk, hogy a járvány elleni védekezés nemcsak az egészségügy, hanem az oktatási rendszer gyors átállítását is szükségessé teszi.

Rovatok