Index Vakbarát Hírportál

Nem vicc, dekázóversenyt hirdet a NAV az Európa-bajnokság végéig

2021. június 10., csütörtök 16:23

Egy nappal a labdarúgó-Európa-bajnokság kezdete előtt egy a profiljától szokatlan kezdeményezéssel rukkolt elő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Facebook-oldalán, ahol „Adj hozzá pár dekát!” névvel meghirdette sajátos dekázó versenyét. 

Ma elindítjuk az „Adj hozzá pár dekát!” kezdeményezésünket, amiben arra szeretnénk ösztönözni Titeket, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokság végéig minél többen csatlakozzatok kihívásunkhoz, és közösen érjük el a lehető legtöbb „dekát”! 

– írják a pénzügyőrök a közösségi média bejegyzésükben 

Ahogy arról beszámolnak a Facebook-posztban a próbatételbe bárki bekapcsolódhat, akár munkahelyek, baráti társaságok, sportcsapatok tagjaiként vagy egyénileg is. Aki csatlakoznak pusztán egy videót kell feltöltenie a dekázásról, és azt feltöltenie saját Youtube-csatornájára, Facebook- vagy Instagram-oldalára! Ezután a bejegyzés linkjét kommentelni kell beNAV Facebook ezen posztjához. Emellett a teljesített labdaérintések számát is kommentbe kell beleírni!

A NAV hangsúlyozza, hogy a videók láthatóságát nyilvánosra kell állítani és bejegyzéseknek tartalmaznia kell a következő hashtagek valamelyikét: 

#NAVKIHÍVÁS

#NAVdeka

#adjhozzápárdekát

#euro2020

#euro2021

#focieb

#hajrámagyarok

Rovatok