Index Vakbarát Hírportál

Videó: öntudatára ébredt a borsodi autó, és ember akart lenni

2021. június 15., kedd 16:11

A kicsi kocsi kalandjaiban megszokott jelenetet rögzített egy autó fedélzeti kamerája Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol egy fehér Opel Corsa Encs település egyik körforgalmában elvétette a kanyart, és a gyalogosnak épített járdán tett meg egy kisebb ívet, majd visszatért a megfelelő útra – a felvételt a bpiautósok osztotta meg.

Sokan elképzelték már, hogy valamilyen tárggyá, járművé vállnak, talán ez történt Encsen is, ahol egy Opel, felülírva vezetője irányítását, a négykerekűek világából rövid kirándulást tett a kétlábúak közé.

A felvétel beküldője elmondta, hogy bármennyire is mosolyogtató volt számára a manőver, szerencsére nem lát ilyet mindennap, ami valamennyire megnyugtató. A sofőr feltehetőleg gyorsan érzékelte a hibát, és végül is a legbiztonságosabb megoldást választotta. Ahelyett hogy visszatolatott volna, mázli, hogy gyalogos nem volt a járdán. Az opeles a gyalogátkelőről a buszmegállóhoz elérve újra a gépjárműveknek fenntartott sávot választotta, reméljük, tartja ezt a szokását a továbbiakban.

Rovatok