Index Vakbarát Hírportál

Egy magyar nő megölte az exférjét Ausztráliában

2021. június 17., csütörtök 18:43

Lefújta fehérítővel, elvágta a torkát, majd többször hátba szúrta volt férjét egy Magyarországon született nő, az 53 éves Bonita Vivien Coue az ausztráliai Brisbane-ben  írja a BlikkDaily Mail cikke alapján.

A nő már hetek óta óta felbontotta a házasságát, de a férfi hetek óta figyeltette őt. A nő az 51 éves Kerry Michael Rooney-val már régóta felbontotta a házasságát, de nem tudott elszakadni tőle. 

Coue végül elszánta magát, hogy ismét szembenézzen exférjével: egy üveg fehérítővel, egy játékpisztollyal és két konyhakéssel érkezett a férfi lakására, ám balszerencséjére nem volt otthon. Ám az asszonyt ez sem tántorította el, türelmesen várt a lépcsőházban, míg Rooney haza nem érkezett.

Amikor a férfi belépett a lépcsőház ajtaján, a nő szembespriccelte fehérítővel, majd rátámadt az egyik késsel. Rooney kiabálására az egyik szomszéd is kifutott, és baseballütővel próbálta megakadályozni a gyilkosságot. Ekkor azonban a nő ráfogta a szomszédra a fegyvert, amitől hamar elszállt a bátorsága, ránézésre ugyanis nem lehetett tudni, hogy nem valódi fegyverről van szó.

A magyar nő jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Rovatok