Index Vakbarát Hírportál

Videó készült a férfiról, aki lezuhant a Vígszínház épületéről

2021. június 20., vasárnap 19:45

Súlyos sérüléseket szenvedett a férfi, aki felmászott a Vígszínházra, majd leesett onnan. Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője az RTL Klub Híradójának azt mondta, koponyasérülést combcsonttörést, és belső sérüléseket szerzett a fiatalember, a mentők még a helyszínen stabilizálták, és életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Hogy azóta milyen állapotban van, nem lehet tudni, viszont az biztosnak tűnik, hogy a férfi nem a színházban dolgozott. Azt sem tudni, hogyan, és miért ment fel a tetőre. A balesetet videóra vette egy nő, aki a színházzal szemben ült egy étteremben. A Az RTL Klub Híradónak ő arról beszélt, hogy szerinte a tetőről mászott a férfi az épületre, és szerinte nem sokon múlt, hogy ne a földre essen.

Korábban azt írta az Index a 24.hu információi alapján, hogy egy férfi szombaton késő este felmászott a Vígszínház épületére, ahonnan leesett. A rendőrség megerősítette az információt.

A helyszínre érkező rendőrök többszöri felszólítása ellenére a férfi továbbmászott a tető irányába. Majd elvesztette egyensúlyát, és leesett. Súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínre riasztott mentők ellátták, és kritikus állapotban szállították kórházba – közölte a mentőszolgálat.

Rovatok