Index Vakbarát Hírportál

Gyurcsány Ferenc mindenkit beperel, aki azt állítja, hogy részegen járja az országot

2021. július 8., csütörtök 17:07

Új szakaszba lépett a gyurcsányozás. Mondhatnám, hogy mindenki menjen a pokolba, aki azt állítja, hogy részegen tartok utcai fórumokat és vezetek több száz kilométert, de ez nem elég − írja Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán. A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke közölte: bíróság elé fogja vinni az ügyet.

Miközben se híre, se hamva a rendezvényeknek és fényképeknek, amelyeken Orbán Viktor van emberekkel, nekem minden lépésemet kormánypárti médiaszajhák kísérik

− tette hozzá az ellenzéki politikus, aki szerint minden mozzanatát videóra veszik, és ebből egy három másodperces jelenetet kivágva azt állítják: „Gyurcsány hullarészegen járja az országot.”

Gyurcsány Ferenc szerint ezek az állítások nem felelnek meg a valóságnak. Szerinte a videó készítői „hazug gazemberek”, és ekként fog eljárni ellenük.

A gatyátokat is leperelem rólatok

− zárta bejegyzését Gyurcsány Ferenc.

A DK sajtóosztálya lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írja: Orbán Viktor miniszterelnökről több alkalommal jelentek már meg olyan képek, amelyeken „legurít egy kupicával”.

Megértjük, hogy a Fidesz aggódik, hiszen Magyarország romokban, az ellenzéki együttműködést nem tudják megbontani, és a Demokratikus Koalíció is erősödik, de ez már minden határon túlmegy

− áll a közleményben, amelyben megerősítik, hogy Magyarország volt miniszterelnöke „mindenkit beperel, aki részegnek, ittasnak titulálja”. Hozzáteszik: sokba fog kerülni a rágalmazás a cikkek szerzőinek és a hazugsággyárként működő szerkesztőségeknek is.

Rovatok