Index Vakbarát Hírportál

Lekapcsolta a rendőrség a karancskeszi bűnbandát

2021. július 14., szerda 08:57

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kerítés bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 29 éves, és kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 61 éves karancskeszi lakos ellen.

A 29 éves férfi 2020. szeptember elsején nő ismerősét modellkedés ürügyén személygépkocsival Bécsbe vitte. A gyanúsított ezután a sértettet megfenyegette, majd egy számára ismeretlen férfival prostitúcióra kényszerítette. A nő ezután a férfi figyelmetlenségét kihasználta és elmenekült, majd Magyarországra utazott, amelyet követően a 29 éves karancskeszi lakos tovább fenyegette  írja a rendőrség a honlapján.

A rendőrség közös akcióban 2021. július 13-án elfogta a 29 éves férfit, továbbá lakóhelyén és az üggyel összefüggésben további két családi házban tartottak kutatást, amelynek során egy 61 éves nő ingatlanában több tő kábítószergyanús növényt találtak meg és foglaltak le. A növényen elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A nyomozók a férfit és a nőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A 29 éves férfit őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek a letartóztatására.

Rovatok