Index Vakbarát Hírportál

Kirabolták és kilökték a villamosról Gór Nagy Máriát

2021. július 16., péntek 19:42

Eltört a csuklója és tizenkét öltéssel varrták össze a fejét Gór Nagy Máriának, miután kirabolták, és lelökték a villamosról – mondta el a színésznő a Tv2 reggeli műsorában. A színésznő még mindig kórházban van, telefonon jelentkezett be az adásba. 

Jöttem haza a 4–6-os villamossal kora este. A Széna téren akartam leszállni, mivel a Várban lakom, és onnan megy a várbusz. Egyszer csak éreztem egy lökést a megállónál, majd kiröpültem. Szerintem elveszíthettem az eszméletemet. Azt láttam, hogy nyüzsögnek körülöttem emberek. Valahogy hazajutottam. Buda, a férjem talált meg. Vérben úszott nem csak az ágy, a teljes lakás. Horror volt. Buda egyből a rohammentőt hívta ki. Bevittek a sürgősségire a János kórházba, ott már el mertem ájulni

– idézte fel a történteket Gór Nagy Mária.

A színésznő azt üzente hölgytársainak, ne hordjanak válltáskát, hanem elöl, a nyakukban legyenek az értékek. Ő először észre sem vette, hogy kirabolták, csak a kórházban derült ki, hogy papírzsebkendőn kívül semmi nem maradt a táskájában.

Elmondta, hogy elfogadta egy pszichiáter segítségét, ugyanis azóta fél, és szüksége van szakemberre, hogy fel tudja dolgozni a történteket.

Ezen felül a jövőben testőrrel fog járni, ugyanis egyelőre még a nyitott ablakok is félelemmel töltik el. 

Dehogy szállok én még egyszer villamosra

– nyilatkozta a színésznő.

Rovatok