Index Vakbarát Hírportál

Fekete-Győr András: Nem szabad részt venni a „gyűlöletkeltő kamunépszavazáson”

2021. július 21., szerda 12:28

A Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje szerint a miniszterelnök által bejelentett gyermekvédelmi népszavazás kérdései „egyértelműen gyűlöletkeltőek” és „kirekesztőek”.

Az Orbán Viktor által bejelentett gyűlöletkeltő kamunépszavazással a kormány csak el akarja terelni a figyelmet a Fudan Egyetemről, a lehallgatási botrányról, az elszabadult inflációról, az ellopott autópályákról. Napról napra kínosabb nekik, hogy lelepleződnek a kommunista módszereik – közölte Fekete-Győr András a Facebook-oldalán. Hozzátette:

ma Orbántól csak az lett volna elfogadható, ha a lemondását jelenti be.

A Momentum elnöke szerint a bejelentett népszavazás a „demokrácia megcsúfolása”, és semmi több, mint „öncélú gyűlöletkeltés”,

a hatalom magyart fordít magyar ellen, megbélyegez, megoszt, csak hogy elterelje a figyelmet a valódi problémákról és saját bűneiről.

Fekete-Győr András azt írta:

Ezen a gyűlöletkeltő kamunépszavazáson semmiféle módon nem szabad részt venni, ezért a Momentum bojkottra szólít fel mindenkit!

Arra is kitért, hogy pártja továbbra is kiáll a szexuális kisebbségek mellett, mindenkit arra biztatnak, hogy menjen ki az idei Pride-ra, az előválasztáson pedig szavazzon a Momentumra, mert ők garantálják, hogy 2022-től egy elfogadóbb Magyarországon lehessen élni.

Rovatok