Index Vakbarát Hírportál

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

2021. augusztus 2., hétfő 21:28

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan felgyújtotta valaki. Ráadásul nagyon tetszhetett neki a látvány, mert többször elsétált az oltásra riasztott tűzoltók mellett, amit a biztonsági kamera annak rendje-módja szerint rögzített.

Közben a 112 Press kiderítette, hogy  a gyújtogató a szerelmi bánatát próbálhatta ily módon enyhíteni. A tűzeset előtt egy órával ugyanis éppen miatta volt  kisebb ribillió egy csepregi utcában, ahova a rendőröket is kihívták.

Az Index megtudta, hogy a kikosarazása miatt frusztrált férfi először csak kiabált, de akkor még sikerült jobb belátásra téríteni. Később azonban ebben a tüzes hangulatban bukkant rá az utcán lévő építési anyagokra, amiket persze már nem a szerelem heve lobbantott lángra. 

Az utca túloldalán lakók kihívták a tűzoltókat, akik megfékezték a lángokat, és mivel felmerült a szándékosság gyanúja, a rendőrséget is értesítették. Ők is gyorsak voltak, és az elkövető csuklóján hamarosan kattant a bilincs.

Úgy tudom, hogy a kamerafelvételen jól kivehető volt a hátizsákos férfi, amint leguggol és meggyújtja a fóliát

– mondta el a 112 Pressnek az egyik ottlakó. A szemtanú szerint az elkövető nem tagadta, hogy ő látható a videón. Állítólag szerelmi bánata miatt öntött fel a garatra, részegsége azonban nem menti fel tette következményei alól.

Rovatok