Index Vakbarát Hírportál

Több helyen lassú a forgalom balesetek miatt

2021. augusztus 5., csütörtök 06:23

Több helyen történt baleset az elmúlt órákban, ami miatt többfelé kell számítani útlezárásra. Több határátkelőn torlódik a sor − derült ki az Útinform és a rendőrség tájékoztatásaiból.

Az M3-as autópályán, Mezőkövesd térségében egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 133-as kilométernél a külső sávot lezárták.

A 3-as főúton, Miskolcon a Csabavezér úton, a vasúti felüljáró környezetében két autó ütközött össze. A városközpont felé a külső sávot elkerítették.

A 74-es főúton, Hahót településnél két személyautó karambolozott. A 22-es kilométernél a főutat lezárták, a forgalmat helyben terelik el.

A 4-es főúton, Szolnok elkerülő szakaszán, a 95-ös kilométernél a vasúti felüljárón korábban két kamion ütközött össze. A fél útpályát lezárták, a forgalom jelző lámpás irányítás mellett halad.

Az M7-es autópályán, a főváros felé, a Kőröshegyi völgyhídon lezárták a külső sávot, mert a sérült szalagkorlátot és padkát cserélik ki.

Határinfó

A rendőrség tájékoztatása szerint a legtöbb határátkelőnél nincs 15 percet meghaladó várakozási idő, de néhány átkelőnél akár több órát is várakozhatunk.

Rovatok