Index Vakbarát Hírportál

Palik Lászlónak is szimpatikus Marsi Anikó új párja

2021. augusztus 9., hétfő 07:03

Marsi Anikó gyerekei annyira megszerették új párját, Gábort, hogy szinte minden szabadidejüket együtt töltik. Állítólag már Palik László is találkozott a férfival és szimpatikusnak találta őt.

Június elején írtunk arról, hogy Palik László – 16 évnyi házasság után – elköltözött párjától, Marsi Anikótól. A műsorvezetőre azonban nem sokkal később ismét rátalált a szerelem.

Blikk szerint az újdonsült pár július végéig Horvátországban nyaralt a gyerekekkel, a napokban pedig egy olvasóriporterük egy születésnapi bulin vette észre őket.

Sokat mosolyogtak és nagyokat nevettek, olyanok voltak, mint egy igazi család. Szemmel látható volt, hogy a fiúk szeretik Gábort és nem tekintik idegennek

– mondta a Blikk informátora.

Mindeközben egy, a műsorvezetőhöz közel álló ember arról számolt be, hogy a gyermekek Marsi Anikóval laknak ugyan, de Palik Lászlóval is gyakran találkoznak. 

Anikó és Laci továbbra is a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a fiúkat, akik rengeteget látják az édesapjukat. Laci sokat van velük, igyekszik annyi időt tölteni a gyermekeivel, amennyit csak tud, de a gyerekek továbbra is Anikóval laknak, ahol Gábor egyre gyakoribb vendég 

– mondta a forrás, aki szerint Palik László már találkozott Marsi Anikó új párjával is és nagyon szimpatikusnak találta a férfit.

Rovatok