Index Vakbarát Hírportál

Uniós kilépés? Fogatlan magyarok? Rend az Örsön?

2021. augusztus 12., csütörtök 19:32

Megannyi nyitott kérdés. Az Index csütörtöki hírösszefoglalója.

Varga Mihály pénzügyminiszter egy interjúban arra utalt, hogy az évtized végére hazánk az Európai Unió nettó kedvezményezettjéből nettó befizetővé válhat, így a tagságunkat át kell gondolni.

Ma is akadt mit írnunk az Örs vezér terén eluralkodott agresszív galeriről; úgy tűnik, cikkeink nyomán bekeményített a rendőrség.

Megkongatták a vészharangot a fogorvosok: borzasztó állapotban vannak a fogaink, és ezen a koronavírus-járvány csak rontani tudott. Lehet, hogy fogatlan nemzet lesz a magyar?

Sokan ácsingóznak egy kamuhercegségre. A mesterséges sziget tulajdonjogát nemcsak London, a német ellenkormány, a maffia, hanem még az internetes világcégek is magukénak szeretnék tudni.

És megint a Pegasus. Igaz, ez nem az elhíresült kémszoftver, hanem egy légitársaság, amelynek Isztambul–Amszterdam-járatán délelőtt rosszul lett egy 67 éves utas, és a gép Budapesten megszakította útját. Az utas életét azonban nem sikerült megmenteni.

Társkiadványaink cikkeiből is ajánlunk olvasóinknak:

FEMINA: A magazin öt országról ír, ahol leginkább átvészelhető a civilizáció pusztulása. Van köztük olyanok, ahol már bunkereket építenek a gazdagok.

DÍVÁNY: A legtöbb ember szeretne minél tovább fiatalos maradni, megtartani testi egészségét és lassítani az öregedés folyamatát. Az újság cikkéből kiderül, hogy a tévhitekkel szemben ehhez nincs szükség drága orvosi beavatkozásokra vagy betarthatatlan diétákra.

AZ ÉN KUTYÁM: Kedves gazdik, az ánizs kiváló kutyakedély-javító, ettől pörögnek föl a versenyagarak és a vadászkutyák. 

Rovatok