Index Vakbarát Hírportál

Karácsony Gergely a harmadik oltásról: Ajánlom, hogy szedje össze magát a kormány

2021. augusztus 16., hétfő 19:22

Budapesten nem lehet regisztrálni a harmadik oltásra, miközben emelkedik az új fertőzöttek száma – írta Karácsony Gergely a Facebookon. 

A minap derült ki, hogy Budapesten beteltek a helyek, ezért most nem lehet regisztrálni a harmadik oltásra. 

Karácsony Gergely emlékeztetett arra, hogy a Fővárosi Önkormányzat többször is felajánlotta, hogy segítenek az oltások lebonyolításában, és konkrét tervük is volt arra vonatkozóan, miként lehetne felgyorsítani a folyamatot, de ezt a segítséget végül a hatóságok nem igényelték. 

„Volt helyette azonban rengeteg bénázás, amelyért szintén nem vállalták a felelősséget” – írta a főpolgármester arra utalva, hogy korábban a kínai vakcina gyenge teljesítményét is tagadta a kormány.

Ajánlom, hogy gyorsan szedjék össze magukat, mert a harmadik oltás nem várhat a kormányváltásig, itt emberéletekről van szó

– üzente a főpolgármester a kormánynak.

Mégis van hely?

Bár korábban egyesek azt az üzenetet kapták, hogy tíz napig nem lehet foglalni, egyik olvasónk most azt írta, hogy neki sikerült időpontot foglalnia a Városmajori Klinikába. Hozzátette: úgy látta, hogy több ezer szabad időpont volt még Budapesten meghirdetve a harmadik oltásra. 

bezár

Rovatok