Index Vakbarát Hírportál

Közeleg a vírus negyedik hulláma, eszkalálódik az afgán válság

2021. augusztus 18., szerda 19:30

Új mutáns vírust azonosítottak Magyarországon, a repülős turizmussal hamarabb berobbanhat a negyedik hullám, grúzokat és hollandokat mentett ki a magyar felségjelzésű NATO-repülőgép Kabulból. Szerdai hírösszefoglaló.

Az afgán válság mellett ismét a koronavírus-járvány, annak is a negyedik hulláma áll a hírek középpontjában. A legfrissebb információ szerint új mutáns vírust azonosítottak Magyarországon.

Kénytelenek vagyunk olyan vakcinákat alkalmazni, amelyekről nem rendelkezünk megbízható információkkal – állítja publicisztikájában Schiffer András volt országgyűlési képviselő.

A reptéri utasforgalom ismételt élénkülésével itthon is hamarabb berobbanhat a negyedik hullám  – vélekedik Boldogkői Zsolt virológus azokra az adatokra reagálva, amelyeket a budapesti repülőtér tett közzé a napokban. 

A Covid miatt meghaltak száma újabb lélektani határt lépett át az Egyesült Államokban. Több mint 620 ezren hunytak el, annyian, mint Észak és Dél polgárháborújában.

Az afgán válságról több cikkben is beszámoltunk, ezek egyike arról szól, hogy grúzokat és hollandokat mentett ki Kabulból a magyar felségjelzésű NATO-repülőgép.

Közzétettünk egy gyönyörű nyári fotóalbumot a megtorpant időről, érdemes elmélázni a régi képeken.

Rovatok