Index Vakbarát Hírportál

Fekete Dávidot halálosan megfenyegették, baj lesz, ha beszél

2021. augusztus 21., szombat 13:33

Fenyegetést kapott egy bűnbandától Fekete Dávid, a Megasztár korábbi énekese, aki jelenleg is letartóztatásban van, mert sikkasztással vádolják.

Nemrég felmerült, hogy az énekes vádalkut köthetett, mivel szép lassan az énekes ügyfelei is felkerültek a gyanúsítottak listájára. 

A Blikk szerint Fekete Dávid most emiatt halálos fenyegetést kapott a győri börtönben. Itt ugyanis már annak a pesti bandának is bent ül néhány tagja, amellyel ő korábban üzletelt.

A banda főnöke rajtuk keresztül azt üzente Fekete Dávidnak: messzire elér a keze, gondoljon erre akkor, amikor beszélni akar.

Amikor kiderültek a simlisségek, már akkor megkeresték Feketét, majd lefektették a játékszabályokat, eszerint játszania kell, ha hűvösre kerül. Úgy tűnik, fel kellett frissíteni az emlékeket. Kár velük packázni, mert nem válogatnak az eszközökben

– mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

Korábban néhány károsult már nyilatkozott arról, hogy az énekesnek voltak olyan üzletfelei, akiktől félt, és elsőként mindig nekik adta meg a tartozását. A Blikk szerint ennek a bandának a tagjai már korábban is rendszeresen, hetente kétszer látogatták meg az énekest Győrben, és akkor mindenféle értékeket elvittek tőle. 

Mindeközben Végh József kriminálpszichológus a Blikknek nyilatkozva azt mondta: nem biztos, hogy a fenyegetésekről szóló beszámolók valósak, mivel a börtön zárt világ, és nehéz bejuttatni ilyen jellegű információkat.

A középkorú fogvatartottakra jellemző, hogy kitalálnak olyan, valójában nem is létező történeteket, amikkel azt próbálják bizonyítani, hogy veszélyben vannak. Így próbálnak előnyösebb helyzetbe kerülni a börtönön belül

– tette hozzá a szakértő. 

Rovatok