Index Vakbarát Hírportál

Kamion és autóbusz ütközött az M4-esen, a buszon tízen utaztak

2021. augusztus 25., szerda 06:28 | aznap frissítve

Összeütközött egy munkásokat szállító autóbusz és egy vontatmány nélküli kamion az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Monor közelében, a 35. és a 36. kilométer között – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. 

A tájékoztatás szerint az utoléréses baleset történt, melynek következtében a tehergépjármű félig az árokba borult, aminek a műszaki mentését a monori tűzoltók végzik, a busz pedig mintegy száz méterrel távolabb, a szalagkorlátra futott. Az ügyben kerestük a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot, lapunkat Csámpai Attila szóvivő tájékoztatta.

A busz tíz utasa a baleset után magától el tudta hagyni a járművet, senkit nem kellett kimenteni. A helyszínre az Országos Mentőszoltálat egységei érkeztek ellátni a sérülteket 

– mondta a szóvivő. 

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője, Anger Cintia az Indexet arról tájékoztatta, hogy egy idősebb nőt és egy középkorú férfit kellett a helyszínre érkező mentősöknek ellátniuk, akiket ezután stabil állapotban kórházba szállítottak. 

Az útszakaszon egy sávon halad a forgalom, torlódásra kell számítani az arra közlekedőknek. 

Az Útinform tájékoztatása szerint élénkül a forgalom az M0-ás autóúton az M1-es autópálya irányába. Halásztelek térségében tapasztalható lassulás, nagyjából 5-10 perccel nő meg a menetidő.

A határátkelőknél egyelőre semmi rendkívülivel nem kell számolni, a leghosszabb várakozási idő is maximum egy óra Magyarország irányába, Beregsuránynál és Záhonynál kell ennyit várni – olvasható a police.hu oldalán.

Rovatok