Index Vakbarát Hírportál

Budapestről indult katonai menetoszlop lassítja a közlekedést

2021. szeptember 2., csütörtök 08:20

Ma hajnalban indult 1 kilométer hosszú, 23 járműből álló katonai menetoszlop Budapest XI. kerületéből, a Petőfi Sándor laktanyából a Rákóczi híd–M5 autópálya–M0-s autóút–Nyáregyháza–405-ös főút útvonalon Ócsára – adta hírül az Útinform.

A közlekedési portál tudatja, hogy a konvojnak 9 óra 30 perc körül kell majd megérkeznie a Pest megyei településre. A járműoszlop este 8 óra 20 perckor indul vissza Ócsáról a fővárosba, az M5-ös autópálya–Budapest (Rákóczi híd) útvonalon a Petőfi laktanyába, és várhatóan 22 órakor érkezik meg. 

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es felé vezető oldalon, a szigetszentmiklósi csomópont után baleset történt. A 18-as kilométernél csak egy sáv járható, mögötte gyorsan növekszik a torlódás. A menetidő legalább 30-35 perccel megnőtt.

Mindezek mellett a reggeli erős forgalomban lassabb haladásra kell készülni az M3-as autópályán Mogyoródnál, illetve a bevezető szakaszon, továbbá a 10-es főúton Solymár térségében, a 11-es főúton Szentendrénél, a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál.

Rovatok