Index Vakbarát Hírportál

Nem tetszett a pizza, ámokfutást rendezett a balatoni étteremben

2021. szeptember 6., hétfő 11:38

Dührohamot kapott egy 40 éves budapesti férfi egy révfülöpi vendéglátóhelyen, mert nem tetszett neki a rendelt pizzája, ezért magából kikelve az étterem személyzetét szidta és az üzlet ajtaját is megrugdosta – olvasható a rendőrség portálján.

A police.hu beszámol róla, hogy egy budapesti férfi 2021. május 8-án délután Révfülöp egyik vendéglátó egységéhez ment, hogy átvegye az onnan rendelt pizzáját. Finoman szólva nem volt elégedett a kapott olasz fogással, ezért azt az úttestre dobta, majd üvöltve szidalmazni kezdte az étterem alkalmazottait. A konyha személyzete felajánlotta, hogy másik pizzát készítenek számára, ám a férfi nem élt a lehetőséggel, helyette tovább

kiabált és a vendéglő épületének ajtaját kezdte ütni és rugdosni.

A kiérkező járőrök gyors adatgyűjtés után rövid időn belül balatonhenyei tartózkodási helyén megtalálták a pizzás rongálót. 

A budapesti férfit elfogták és előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságon, aztán  a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást ellene. A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Rovatok