Index Vakbarát Hírportál

Továbbra is nehezen találja a helyét a Szomszédok sztárja, a barátoknak sem veszi fel a telefont

2021. szeptember 15., szerda 07:57

Szerettei és barátai is aggódnak Csűrös Karoláért, aki jó ideje bezárkózott az otthonába, és vannak időszakok, amikor szinte semmihez sincs kedve – írja a Blikk. A színésznő még 2019-ben veszítette el férjét, Horváth Ádám rendezőt, s azóta is nehezen találja a helyét. 

A lap arról ír, hogy többször is keresték Csűrös Karolát, a Szomszédok Etusaként ismert színésznő helyett azonban egy hölgy vette fel a telefont, aki vélhetőleg a színésznő ápolója lehetett, aki rajta keresztül üzente meg: 

nem kíván nyilatkozni. 

A Blikknek Pásztor Erzsi, a színésznő régi barátnője is nyilatkozott Csűrös Karoláról:

Előfordul, hogy engem hívnak fel azzal, mi van Karolával. Mondtam is neki, hogy nem lehet olyat csinálni, hogy nem veszi fel a telefont. Ha nincs kedve beszélgetni, vagy nincs olyan passzban, akkor is fogadja a hívást, majd mondja azt, hogy most nem alkalmas. Néha nekem sem veszi fel, máskor meg hosszasan beszélünk, nosztalgiázunk, sírva nevetünk a régi dolgokon.

Pásztor Erzsi elmondta: felajánlotta Csűrös Karolának, hogy meglátogatja, de érezte a hangján, hogy nincs kedve hozzá, ezért nem is erőltette. Azt is hozzátette, hogy barátnője néha tényleg nagyon kedvetlen, olyan, mint amikor depressziós valaki.

A művésznő szerint azonban ez csak időszakos barátnőjénél, és reméli, hogy hamarosan felépül és újra tudnak közös programot szervezni. 

Rovatok