Index Vakbarát Hírportál

Drogozott a dunakeszi családirtó

2021. szeptember 15., szerda 10:52

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, súlyos tragédia történt vasárnap este Dunakeszin, ahol egy 54 éves férfi vadászpuskával lelőtte a volt anyósát, párját és közös gyermeküket. A rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységei nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban az elkövető magával is végzett a rendőrök kiérkezése előtt.

A Blikk szerint az ismerősök már a tragédia előtt látták, hogy valami nincs rendjén a férfival, az utóbbi időben furcsán is viselkedett. 

Alapvetően normális ember volt, noha az utóbbi időben furcsán viselkedett. Depressziósnak tűnt, sőt drogokat is használt, állítólag a legjobb haverjainak arról beszélt egy nappal korábban, hogy megöli Melindát és a gyereket. Azt azonban álmában sem gondolta senki, hogy tényleg megteszi. Imádta a kisfiát, állandóan vele dicsekedett. A lelki bajokon kívül anyagi gondjai is voltak: régen egy éttermet vezetett, majd vállalkozó lett, a járvány azonban nagyon betett neki

– árulta el a lapnak a férfi egyik ismerőse, aki nem érti, hogy a férfi miért volt féltékeny előző párjára, ugyanis a tragédiakor már neki is új kapcsolata volt. 

Az RTL Klub beszámolójából az is kiderült, hogy a férfi korábban egy pisztolyt vásárolt, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a kisfiát. A csatorna információi szerint a nő rettegett a volt párjától, de a nagymamához költözésük után kissé nyugodtabbak lettek, mivel a ház be volt kötve egy biztonsági céghez. 

A nő a végzetes éjszaka előtt ügyvédhez fordult a távolságtartási végzés miatt, 

DE AZ EHHEZ SZÜKSÉGES KÉRELMET MÁR NEM TUDTA BEADNI. 

Bors a barátoktól úgy tudja, hogy a férfi imádta a 7 éves kisfiát. Az egyik ismerős megjegyezte, hogy a férfi tettére semmilyen elfogadható magyarázat nincs, de ők tudják:

Bármit is követett el életének utolsó perceiben, annál sokkal jobb ember volt, mint amilyennek teljes joggal tartja most őt az egész ország.

Rovatok