Index Vakbarát Hírportál

Eltemették a vajai kamaszt, aki öngyilkos lett, mert osztálytársai zaklatták

2021. szeptember 17., péntek 17:24 | aznap frissítve

Eltemették Gábort, azt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fiatalt, aki osztálytársai zaklatásai miatt lett öngyilkos. A kamasz fiú temetésén azok az osztálytársai is ott voltak, akik miatt megtörtént a tragédia.

A 16 éves Gábor szeptember 6-án tűnt el, miután iskolába indult, azonban nem ért be az intézménybe, és haza sem érkezett. A család próbálta telefonon felhívni, de nem vette fel. A fiút a rendőrség és a család is keresni kezdte. Néhány órával később holtan találták meg. A rendőrség megállapította, hogy öngyilkosság történt.

Mint kiderült, a hatóságok nem indítottak büntetőeljárást. A rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja − áll a rendőrség tájékoztatásában.

A fiút péntek délután temették el, ahol a szűk család volt jelen. A Blikk információi szerint az osztálytársak is részt vettek a temetésen, illetve az iskola buszával tanárok is eljöttek megadni Gábornak a végtisztességet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy a 06 (80) 820-111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok