Index Vakbarát Hírportál

Összeverekedett egy nő és egy férfi a szegedi postán

2021. október 1., péntek 15:33

Csúnya végét ért egy ügyintézés 2020. április 4-én, amikor a szegedi postahivatalban egy nő és egy férfi összeverekedett.

A vádirat szerint a férfi az élettársával várakozott a belvárosi postahivatal bejáratánál, ugyanis a járványügyi intézkedések miatt csak négy ügyfél tartózkodhatott bent egyszerre. Ekkor egy nő előzte meg őket, figyelmen kívül hagyva a sort.

Miután végzett az ablaknál, a férfi fotózni kezdte őt a telefonjával, válaszul a nő arcon köpte. A vádlott erre lábon rúgta a nőt, aki válaszul kétszer arcon ütötte a férfit, majd kölcsönös lökdösődés és dulakodás alakult ki közöttük. A nő egy kukafedelet is a férfihoz vágott.

A verekedést a vádlott élettársa sikertelenül próbálta megakadályozni, ennek következtében mindkét nő a földre került. A férfi ekkor az arcán megrúgta a földön lévő vádlottat, súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozva neki. A verekedést végül a biztonsági személyzet állította le.

A járási ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével, míg a nőt garázdaság vétségével vádolja. A férfi élettársával szemben garázdaság bűntette miatt indult eljárást az ügyészség megszüntette. A vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni – írja az ügyészség közleményében.

Rovatok