Index Vakbarát Hírportál

Felnőttfilmekben szerepelt az anyuka, aki Olaszországban megölte a gyermekét

2021. október 2., szombat 17:48

Felnőttfilmekben szerepelt, még az elhíresült producerrel, Kovival is együtt dolgozott az a magyar nő, aki nemrég Olaszországban végzett saját fiával

Annak idején semmi különöset nem láttam rajta. Rendesen elvégezte a munkáját, majd amikor a kamerákat kikapcsoltuk, felöltözött, és hazament – mondta a Borsnak Kovács Kovi István. Az egykori pornóproducer megjegyezte: megdöbbent a történtek hallatán. Két évvel korábban megkereste a nő, hogy tud-e munkát adni neki, de nem tudott segíteni.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, egy Sienában élő magyar anya meggyilkolta gyermekét, a holttestéről pedig videót küldött a Budapesten élő édesapának. Az Olaszországban tartózkodó magyar asszony kétéves kisfiát előzőleg az apának ítélte a bíróság. Az ügyben az olasz rendőrség emberelölés miatt folytat eljárást.

La Repubblica szerint a láthatóan zavarodott nőt akkor fogták el, amikor pénteken Città della Pievében bement a Lidl helyi szupermarketjébe, és segítséget kérve a futószalagra tette a kétéves kisfiú holttestét.

Rovatok