Index Vakbarát Hírportál

Így pörgött és állt feje tetejére egy autó az M1–M7 bevezetőjénél

2021. október 18., hétfő 15:50

A Magyar Közút közzétette azokat a felvételeit, amelyeken jól látható az a baleset, amelynek következtében 2021. október 14-én, csütörtök reggel négy kilométeres forgalmi dugó alakult ki az M1–M7 bevezető szakaszán. 

Az Index beszámolt róla, hogy egy felborult autó miatt óriási torlódás alakult ki az M1–M7 bevezető szakaszán még csütörtökön, október 14-én kora reggel.

„Egy személyautó nagy erővel csapódott a szalagkorlátnak, majd felborult. Szerencsére többen is azonnal megálltak, azonkívül, hogy rögtön a bajba jutott sofőrnek nyújtottak segítséget, profi módon zárták a baleseti helyszínt, bevédve a balesetet szenvedett férfit” – írja a Magyar Közút közösségimédia-bejegyzésében.

A sofőr az útellenőrnek elmondta, hogy a felvételen is látható másik autóval a holttérben koccantak, ezért szaladt ki a sávból és ment neki a szalagkorlátnak.

Az arra járó rendőrök, mentősök és egy egészségügyi dolgozó is megállt, hogy segítsen, utánuk pár perccel érkeztek meg azok a mentősök, rendőrök, katasztrófavédők és útellenőrök, akiket riasztottak a helyszínre. Annak ellenére, hogy a balesetes jármű háromszor is megpördült, a vezető nem szenvedett komolyabb sérülést. 

Rovatok