Index Vakbarát Hírportál

Tehergépkocsival ütközött frontálisan Sárkeresztesnél, meghalt a sofőr

2021. október 26., kedd 08:55 | aznap frissítve

A rendelkezésre álló információk szerint reggel nyolc óra előtt nem sokkal eddig tisztázatlan körülmények között ütközött két gépjármű Sárkeresztes külterületén a 81-es számú főúton a 9-es kilométerszelvénynél – közölte a rendőrség.

A rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat, a forgalmat Fehérvárcsurgó felé terelték. A rendőrség fokozott óvatosságra kérte az arra közlekedőket.

rendőrség a baleset körülményeiről azt közölte, hogy a főúton egy személyautó közlekedett Sárkeresztes külterületén a 81-es főút 9-es kilométerszelvényében Mór felé, majd ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol ütközött a vele szemben szabályosan haladó tehergépjárművel.

A frontális ütközés következtében az autó 35 éves sofőrje a helyszínen életét vesztette. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A rendőrség dél után arról adott hírt, hogy egy óra előtt befejeződött a baleset helyszínelése, és a főút újra teljes szélességében járható Sárkeresztesnél.

Rovatok