Index Vakbarát Hírportál

Orbán elment a tűréshatárig, Friderikusz hibázott, Karácsony feljelent

2021. november 5., péntek 20:31

Reggeli interjújában a miniszterelnök a kötelező oltás elrendelésének kérdéséről is beszélt, amellyel nem szívesen tesztelné a lakosság tűréshatárát. Helyette viszont megtettük mi. Az Index legfontosabb hírei pénteken.

Orbán Viktor rádióinterjújában úgy fogalmazott, „nagy nyomatékkal” arra kér mindenkit, hogy vegye fel a vakcinát, de szerinte a kötelező oltás elrendelése túl van a lakosság tűréshatárán. Megkérdeztük az utca emberét, tényleg így van-e. Nézze meg videónkat!

Bár Karácsony Gergely tegnap még azt mondta, soha többé nem olvas Indexet, ma mégis megszegte fogadalmát, és reagált cikkünkre, amelyben a Városháza eladásának tervét bizonyító dokumentumokat hoztunk le. A főpolgármester szerint nincs ügy, és feljelentést tett, hogy kiderüljön, „keltette-e valaki alaptalanul azt a látszatot, hogy árulhatja a Városházát”. Részletek itt!

Elszabadultak az üzemanyagárak, és még nem látni a drágulás végét. De milyen a helyzet a taxisblokád napjaihoz viszonyítva, amikor 65 százalékos benzináremelésnél szakadt el a cérna? Utánajártunk, mennyi üzemanyagot lehetett venni az átlagfizetésből akkor és most.

Vona Gábor a Momentum öt elszalasztott momentumát sorolta fel, amelyek miatt a párt szerinte a folyamatok valódi alakítójából pár év alatt a morzsalesők táborába került. Olvassa el a véleménycikket!

Az Európa-liga G-csoportjának 4. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 3–2-re kikapott a skót Celtictől, és ezzel eldőlt, hogy nem folytathatja tavasszal a nemzetközi porondon. Peter Stöger vezetőedzőt a szurkolók el is búcsúztatták, ő azonban az Indexnek azt mondta, nem tervezi, hogy távozik. 

Friderikusz Sándor a YouTube-csatornáján reagált a napok óta erősödő botrányra. Elmondta, hogy van sajtósa a Friderikusz Produkciónak, de valóban nem Csenterics Ágnesnek hívják. A műsorvezető elismerte, hogy hibázott, az érintettektől viszont elmondása szerint már elnézést kért az ügyben. Bővebben itt!

FEMINA:  A tajvani testvérek, Lure, Fay Fay és Sharon Hsu nem egyszerűen szépségük miatt lettek híresek: megtippelni sem egyszerű, hány évesek. 40 évesek múltak, mégis alig néznek ki 25-nek. AFemina cikkéből megismerhetik a három testvért, akik megnyerték a genetikai lottót.

DÍVÁNY: Tényleg csak azért járnak sokan szexmunkásokhoz, mert beszélgetni akarnak? A társadalmi, kulturális és nemi normák miatt rengeteg oka van annak, miért érzi nagyobb biztonságban magát a férfi egy szexmunkás mellett, mint egy terapeutával vagy egy szeretett személlyel. A részletekről a Dívány cikkében olvashat.

AZ ÉN KUTYÁM: Kicsi a bors, de harap? Érdemes már az elején leszoktatni a kutyakölyköt a durvulásról. Nem biztos, hogy agresszív, csak nem ismeri a játékszabályokat. Az Én Kutyám cikkéből kiderül, hogy mi a teendő ebben az esetben.

Rovatok