Index Vakbarát Hírportál

Gyűlnek az autók, de egyelőre Budapest még elérhető

2021. november 10., szerda 07:49

Szokás szerint egyre több jármű tart a fővárosba, azonban forgalmi dugót még nem, csak lassabb haladást jelentettek.

Élénkül a forgalom a Budapest környéki utakon. Az M1-es autópálya Pest megyei szakaszán, az M3-ason Bag, Gödöllő és Mogyoród térségében telítettek a sávok, jelentős fennakadás egyelőre nem tapasztalható. Lelassult a forgalom a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton Szentendrétől befelé, a 31-es főúton Mendénél, illetve az 51-es főúton az M0-s előtti szakaszon. Nehezíti a haladást a reggeli ködképződés is.

Az M2-es autóúton, Vác térségében aszfaltozás kezdődik. A 45-ös kilométernél az észak felé tartó sávot egy közel 500 méteres szakaszon fél 8-tól lezárták. A munkaterület mellett csak egy sáv lesz járható, amelyen késő estig irányonként váltakozva, jelzőőrös irányítással halad majd a forgalom. A várható torlódás miatt ajánlatos 5-10 perces menetidő-növekedéssel számolni.

Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 14-es kilométernél lévő 6-os főúti csomópontban munkavégzés miatt lezárták a lehajtóágat. Kerülni a következő, M6-os autópálya csomópontján keresztül Pécs irányába, az Érd észak csomópontnál visszafordulva lehet. 

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon Hatvan után, a 61-es kilométernél baleset miatt csak egy sáv járható, torlódása készüljenek.

(via Útinform)

Rovatok