Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos lett egy férfi a Zala megyei kórházban

2021. november 19., péntek 11:37 | aznap frissítve

Öngyilkosságot követett el egy fiatal férfi csütörtökön a Zala megyei kórházban. A kórház Covid-pulmonológiai osztályra felvett, harmincas éveiben járó, zalaegerszegi illetőségű férfi az épület harmadik emeletéről ugrott le, aminek következtében meghalt.

A páciens a koronavírus-fertőzésről értesülve pánikba esett. Az öngyilkosságban megpróbálták megakadályozni, de nem sikerült.

A Zala megyei hírportál szerint a férfi élettársa szerint párja zavart tudatállapotba kerülhetett a súlyos légzési elégtelenség, az oxigénhiány miatt, ezért következhetett be a tragédia, más okkal nem tudja ezt megmagyarázni.

A kórház egyelőre nem adott ki tájékoztatást az esetről, azt viszont már tudni lehet, hogy a tragédia körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 80 820 111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(via zaol.hu)

Rovatok