Index Vakbarát Hírportál

Etus halott, Aurelio börtönbe megy

2021. november 24., szerda 22:50

Országosan ismert és közkedvelt színésznőt veszített ma el az ország, Csűrös Karola 85 éves volt. Az Érdemes művészt leginkább a Szomszédok és az Életképek tévésorozatokból ismerhette a széles közönség. 

A Való Világ Aurelióját jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A séma már-már közhelyes: előbb tündérmesébe illő felemelkedés, majd zűrös ügyek sora, végül pedig a zord valóság pokla.

Közéleti mélyfúrást is végzett ma az Index, a világszerte ismert Anonymous-csoportról próbáltuk lerántani a leplet, illetve azt a bizonyos Vendetta-maszkot. A téma apropója természetesen a Városháza-ügy volt, amelyben szintén akadtak ma új fejlemények

A nap külpolitikai híre az volt, hogy hosszas tárgyalások és ellentmondásos sajtóhírek után megalakult végre a német kormánykoalíció. A Merkel-korszakot immár gyakorlatilag bizonyosan a Scholz-korszak követi.  

  

A Dívány a világtörténelem legokosabbjaitól szemlézett karriertanácsokat, a napi.hu lakáspiaci árkörképpel jelentkezett, a Femina pedig egy ismert női humorista világába kalauzolta el olvasóit. 

Rovatok