Index Vakbarát Hírportál

Igazoltatni akarták, elütötte a rendőrt

2021. november 24., szerda 21:41

Elütötte az intézkedni akaró járőrt annak az autónak a sofőrje, mely azért szúrt szemet az egyenruhásoknak, mert nem volt rendszámtáblája. 

A rendőrségi közleményben olvasható, hogy a járőrök 2021. november 23-án délután Mecseknádasdon, egy benzinkútnál észrevettek egy autót, amin nem volt rendszám. Ezért az egyik rendőr jelzett a jármű sofőrjének, ám az nem törődött a hatósági felszólítással, és elhajtott, de egy kiszélesedő füves területen sikerült megállítani.

Az egyik rendőr az autó vezetőoldali ajtajához ment, megpróbálta azt kinyitni, de ekkor a férfi elindult a járművel és elsodorta az egyenruhást, illetve áthajtott a lábán, majd lelépett a helyszínről. A rendőrt a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba.

A rendőrök gyorsan beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd 15 órakor Hidason elfogták. A 29 éves helyi férfinél az alkoholszonda és a kábítószer gyorsteszt is pozitív lett, majd a lakásán kutatást tartottak, és bruttó 201 gramm kábítószer gyanúját keltő növényi származékot foglaltak le. A férfit előállították a Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. 

(via Police.hu)

Rovatok