Index Vakbarát Hírportál

Balesetek lassítják a forgalmat, torlódnak az utak a főváros felé

2021. november 29., hétfő 08:12

Baleset történt az M4-es főúton, a Budapest felé vezető oldalon Üllő térségében, a 27-es kilométer közelében csak egy sáv járható. A torlódás több kilométeres, az arra közlekedőknek fél órával hosszabb menetidővel kell számolniuk – közölte az Útinform.

Hatvan térségében a 21-es főúton két személyautó ütközött össze, a 2-es kilométernél lezárták a belső sávot.

Kéty és Hőgyész kötött egy személyautó hajtott az árokba a 65-ös főúton, a 18-as kilométernél útszűkületre kell számítani.

Az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon is erős a forgalom. A Bag és Mogyoród közötti szakaszon lassulás és torlódás tapasztalható, az M0-s autóúttól befelé pedig araszol a kocsisor.

A 10-es főúton Pilisvörösvártól a főváros felé is sokan haladnak, ahogy az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 31-es főúton Maglódnál, valamint a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között ugyancsak a főváros irányába.

Az M2-es autóúton, a Budapest felé vezető oldalon az M0-s autóúti csomópont előtt torlódik a forgalom.

Az M35-ös autópályán, Debrecen térségében – még múlt hét pénteken a kora reggeli órákban – egy kamion a szalagkorlátnak ütközött. Emiatt a 44-es kilométernél az M3-as autópálya felé a külső sávot még mindig zárva tartják.

Rovatok