Index Vakbarát Hírportál

Szexuális erőszak miatt emeltek vádat egy huszonnégy éves zalai férfi ellen

2021. december 1., szerda 10:38

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 24 éves férfi ellen, aki egy tizenegy éves lánnyal folytatott viszonyt – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője, Pirger Csaba.

Egy murarátkai férfi januárban ismerkedett meg a vele egy háztartásban élő, még gyermekkorú unokahúgának letenyei barátnőjével. A kislány beleszeretett a vádlottba, ezért rendszeresen megjelent a murarátkai házban, hogy a férfival kapcsolatot kezdeményezzen. Az egyik ilyen vendégeskedésnél bementek a férfi szobájába, ott beszélgetni és csókolózni kezdtek, majd a lány felajánlotta a vádlottnak, hogy közösüljön vele, amit a férfi meg is tett az általa 15 évesnek hitt gyerekkel. A férfi mindezek után a nővérétől tudta meg, hogy a kislány még csak tizenegy éves, ám ennek ellenére még további két alkalommal közösült vele.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros online tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon. 

(via MTI)

Rovatok