Index Vakbarát Hírportál

Hazaengedték a kórházból Márki-Zay Pétert

2021. december 20., hétfő 14:01 | aznap frissítve

Hazaengedték a kórházból Márki-Zay Pétert. Az ellenzék politikusnak a bal kezét kellett megműteni, de már jól van, reményei szerint a héten már a kampányt is folytathatja.

„Orvosaim azt mondták, szépen gyógyul a seb, hazamehetek. Nem kellett kétszer mondaniuk. A feleségem jött értem, irány haza, Hódmezővásárhelyre!” – ezekkel a fejleményekkel jelentkezett Facebook-oldalán Márk-Zay Péter, aki ahogy arról már korábban írtunk, a hétvégén sérült meg egy csúszdaparkban, ahova a családja körében látogatott el.

Az ellenzék közös miniszterelnökjelöltje tegnap a kórházból is bejelentkezett, azon túl, hogy elmesélte a történteket, Rákay Philipnek is odaszúrt egyet.

„Sajnos elcsúsztam, a bal kezemre estem. Műteni kellett, gazdagodtam egy beépített titánium lemezzel – Rákay Philip remek videót fog készíteni arról, hogy micsoda robotzsaru, terminátor lettem ezáltal. Hamarosan hazaengednek, folytatódik a kampány, remélem, hogy már ezen a héten” – mondta a videóban Márki-Zay Péter, aki a hétvégi programjait lemondta, a Mindenki Magyarországa Mozgalom közleményben jelezte, hogy a baleset miatt a tegnapra tervezett Mikulás-gyáras látogatást is kénytelenek voltak törölni.

(Borítókép: Márki-Zay Péter / Facebook)

Rovatok