Index Vakbarát Hírportál

Gattyán György mindkét múlttal leszámolna

2022. január 28., péntek 20:17

Cipeljük magunkkal a harmincéves múltat. Mintha Magyarország gúzsban maradt volna. Le kell számolni ezzel a két múlttal, mert Magyarország sosem lesz rendben – nyilatkozta a Megoldás Mozgalom elnöke, aki szerint több mint kétmillió ember van Magyarországon, aki nem akar egyik politikai oldalra sem szavazni.

Mérsékelt, szabadelvű párt a Megoldás Mozgalom, azért ez a neve, mert megoldásokat kínálunk – mondta pénteken az InfoRádió Aréna című műsorában Gattyán György, és kifejtette: nem lesz akadálya annak, hogy elinduljanak a választásokon. Arról beszélt, hogy bevezetnék a szolgáltató állam fogalmát.

Akinek ügyfelei vannak, érti azt, ha pénzt kap valamiért, akkor szolgáltatnia kell

– fogalmazott a pártelnök, aki szerint több mint kétmillió ember van Magyarországon, aki nem akar egyik politikai oldalra sem szavazni.

Cipeljük magunkkal a harmincéves múltat. Mintha Magyarország gúzsban maradt volna. Le kell számolni ezzel a két múlttal, mert Magyarország sosem lesz rendben. Ha jól működne Magyarország, akkor nekem nem kellene itt ülnöm

– vélekedett.

Annyi pénzt kell rá költeni, ami szükséges, de ez több lesz, mint több száz millió forint

– fogalmazott a pornómilliárdos, aki szerint megéri a ráfordított pénzt, ha alternatívát tudnak adni Magyarországnak.

Én vagyok jelen pillanatban a miniszterelnök-jelölt, de nem hatalomvágy miatt, hanem én vagyok a mozgalom alapítója és arca

– válaszolta a riporter kérdésére Gattyán György, aki arról is beszélt, hogy azért vágott bele a politikába, mert egyedül ő van olyan pozícióban, hogy anyagilag is függetlenként el tudta indítani a megoldást, amellyel le lehet váltani a múlt erőit. Mint fogalmazott, neki nincs nagy bevétele Magyarországon, ezért mindegy számára, ki van kormányon, más, tehetős üzletembereknek együtt kell működniük az aktuális kormányokkal.

A listaállítás várható időpontjáról azt mondta, rengeteg választókörzetben megvan már a végleges jelöltjük, de kivárnak, amíg le nem adják az ajánlóíveket. A kampányról Gattyán György elárulta, hogy elsősorban az interneten és a közösségi médiában lesznek jelen, mert ma már ezeken a platformokon fogyasztanak tartalmat azok, akik változást akarnak.

A Gattyán Györggyel készül nagyinterjúnkat itt olvashatják.

Rovatok