Index Vakbarát Hírportál

Nagyágyút indít Pest tüdejében Gattyán György pártja

2022. február 9., szerda 19:54

Détári Lajos és Tommyboy után a Z’Zi Labor frontembere is igent mondott a Megoldás Mozgalom felkérésére. Janicsák István Zuglóban lesz Gattyán Györgyék jelöltje.

Zuglóban Janicsák a Megoldás! A MEMO jelötjeként, Budapest 8. számú választókörzetében Janicsák István indul az országgyűlési választásokon – olvasható a Gattyán György pártja, a Megoldás Mozgalom Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

A jelölésről azt írták, a zenész, dalszövegíró, költő, producer évtizedek óta sokat tesz Zuglóért, a kerület díszpolgára, aki egy olyan kerületben indul jelöltként, ahol több mint 123 ezren élnek, és a hatalmas zöldfelületei miatt Pest tüdejének is nevezik.

Janicsák István örömmel fogadta el a Megoldás Mozgalom elnökének felkérését, mert szerinte a kerületben van még tennivaló és hiszi, hogy a Megoldás Mozgalom erejével, korszakváltó politizálásával, kézzelfogható eredményeket kaphatnak a zuglóiak

– olvasható a bejelentésben.

Nemrég egy másik ismert személyiség, Détári Lajos jelöltségét is bejelentette a Megoldás Mozgalom. A volt válogatott futballistát Kőbánya-Kispesten indítja a pornómilliárdos pártja. Szintén Gattyánék jelöltje lesz Könyves Tamás, ismertebb nevén Tommyboy, aki korábban a Való Világ harmadik szériájában is szerepelt.

Gattyán György nemrég nagyinterjúban beszélt az Indexnek politikai terveiről.

(Borítókép: Janicsák István. Fotó: Megoldás Mozgalom / Facebook)

Rovatok