Index Vakbarát Hírportál

Vasúti átjáróban gázolt halálra két férfit a vonat Üllőnél

2022. február 20., vasárnap 16:46 | aznap frissítve

Két férfit gázolt el a vonat az üllői vasútállomásnál. A baleset egy vasúti átjáróban történt.

Halálra gázolt két férfit a vonat vasárnap délután a Pest megyei Üllőnél – tájékoztatta Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A Mávinform a Facebook-oldalán közölte, hogy a Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó vonat gázolt el két embert az üllői vasútállomásnál. A baleset egy átjáróban történt, ahol a fény- és félsorompó jól működött, tilosat mutatott.

A helyszínelés végéig – várhatóan késő estig – Üllő és Monor között az egyik vágányon nem közlekedhetnek a vonatok. A Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony- és a Budapest–Cegléd–Szeged-vonalon 10-20, esetenként 20-30 perccel hosszabb lehet a menetidő.

Frissítés:

Helyreállt a vasúti közlekedés Üllő és Monor között, ahol korábban két embert gázolt halálra a vonat – közölte a Mávinform vasárnap este az MTI-vel.

Befejeződött az Üllőnél történt gázolás helyszínelése, így újra két vágányon haladhatnak a vonatok Üllő és Monor között. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon fokozatosan csökkennek a késések, éjszakáig helyreállhat a menetrend – írták.

Rovatok