Index Vakbarát Hírportál

Tordai Bence szerint kamupártokat indít rá a Fidesz

2022. február 25., péntek 18:40

A Párbeszéd képviselője arról írt a Facebook-oldalán, hogy választási csalást követett el budai körzetében az általa kamupátnak nevezett Megoldás Mozgalom, a Normális Párt és az ISZOMM.

A Gődény-féle párt után most a Szanyi Tibor vezette párt és a Gattyán-féle „Megoldás Mozgalom” budapesti 4-es számú választókerületi (II. és III. kerület) jelöltjei is olyan ajánlóíveket adtak le, amelyeken elhunyt emberek adatai és aláírásai szerepelnek – írta pénteken a Facebookon közzétett bejegyzésében Tordai Bence, aki az ellenzéki összefogás jelöltje a szóban forgó választókerületben.  

A Pérbeszéd politikusának posztja szerint a helyi választási bizottság újabb feljelentéseket tett az ügyben.

Látjuk, hogy a Fidesz mindent megtesz, hogy a 2022-es választás legyen a legmocskosabb 1990 óta. Kamupártokat, kamujelölteket indítanak, próbálják megzavarni a változást akaró polgárokat, mert rettegnek a bukástól. Az én választókerületemben így már három, bizonyítottan csalással induló kamupárt jelöltje próbálja megtéveszteni a választókat, közben az állami kampánytámogatás felvételével közpénzt lopnak el. De ennek az egésznek április 3-án véget vetünk. 

– fogalmazott a Párbeszéd politikusa.

Rovatok