Index Vakbarát Hírportál

Ezeken a hétvégi és munkaszüneti napokon változik a 3-as metró közlekedése

2022. március 2., szerda 20:46

A megszokottól eltérően közlekednek a 3-as metróvonal szerelvényei és a pótlóbuszok a vonalon zajló felújítás miatt néhány hétvégi, illetve munkaszüneti napon – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

A közlekedési vállalat közleménye szerint március 5-én és 6-án, március 12-én és 13-án, március 19-én és 20-án, illetve március 27-én a 3-as metró szerelvényei egész nap csak a Lehel tér és Újpest-központ között járnak, a Kőbánya–Kispest és a Lehel tér között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Március 14-én és 15-én a 3-as metró egész nap Kőbánya–Kispest és Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között közlekednek a metró szerelvényei. A Nagyvárad tér és a Lehel tér között az M3-as metrópótló busszal lehet majd utazni.

Március 26-án, a szombatra áthelyezett munkanapon a 3-as metró szerelvényei napközben Kőbánya–Kispest és Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között közlekednek.

A Nagyvárad tér és a Lehel tér között az M3-as metrópótló busszal lehet utazni. Ugyanakkor este kilenc órától csak a Lehel tér és Újpest-központ között járnak a szerelvények, Kőbánya–Kispest és a Lehel tér között az M3-as jelzésű pótlóbusszal lehet utazni – közölte a BKK.

Rovatok