Index Vakbarát Hírportál

A TikTokon futott be a hűtőgépes gyilkos

2022. március 5., szombat 15:39

Nem várt karriert futott be az interneten a hűtőgépes gyilkosként ismert T. Gyula. Már tízezren követik a TikTokon, ahol káromkodva beszél a politikusokról, vagy éppen a tengerben futkosva énekel slágerdalokat, ha éppen nem sörözés közben jelentkezik be a követőinek.

Egyikük a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a haverjaival nagyon szereti nézni Gyula bácsit, de nem tudták, hogy a férfinak gyilkosságért kellett ülnie.

A jelenleg Spanyolországban élő T. Gyula ugyanis társával együtt megölt egy hűtőgépek eladásával foglalkozó férfit 2005-ben. Az elkövetők kilétét évekig homály fedte, amíg T. Gyula fel nem adta magát Hollandiában. Egyetlen kérése volt csupán, a börtönéveket szerette volna Magyarországon tölteni. Ezt teljesítették is neki.

A hazaérkezést követően első fokon 30, másodfokon 25 év börtönre ítélték. Az új tárgyalást követően azonban már csak 8 évet róttak ki rá. Mivel 10 évet előzetes letartóztatásban töltött, így be se kellett volna vonulnia a börtönbe. Más bűncselekmények miatt rövid időre azonban a rácsok mögött találta magát.

(Blikk)

Rovatok