Index Vakbarát Hírportál

Az Anonymus-maszkos alak visszatért, és izgalmas napokat ígér

2022. március 14., hétfő 10:33

Ismét jelentkezett a korábban Cseh Katalin cégügyei és a Városháza-botrány kapcsán fellépő Anonymus-maszkos alak, aki ezúttal fővárosi kerületi politikusokról ígért leleplező anyagokat. A szivárogtató állítja, hogy izgalmas napok elé nézünk.

Ismét jelentkezett az Anonymus-maszkos alak, aki egy új videóban ígért leleplezéseket. A szivárogtató által a szerkesztőségünkbe elküldött videóból kiderül, ezúttal a fővárosi kerületekben aktív politikusokat veszi majd célba.

Elhihetitek, itt is lehet érdekes dolgokat találni. Izgalmas napok elé nézünk

– fogalmazott sejtelmesen.

Az Anonymus-maszkos alak szerint nemcsak az újságírók dolgoznak, hanem a politikusok is serénykedek a háttérben. Minderről pedig kijelentette:

Mindenféle alakok mozognak itt-ott, és próbálják meg észrevétlenül hazavinni a boltot. Részben maguknak, részben pedig a megbízóiknak.

Anonymus visszatért, és izgalmas napokat ígér

Mint ismert, eddig két ügyben lépett föl az Anonymus-maszkos szivárogtató, akinek sikerült jelentős politikai botrányokat kavarnia.

Cseh Katalin volt az első

Az Anonymus-maszkos alak elsőként 2021 nyarán a momentumos Cseh Katalin családi céges ügyeiről tett szivárogtatott a sajtónak. Tavaly ősszel a Városháza-botrányban tett közzé rejtélyes hangfelvételeket.

(Borítókép: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának épülete 2021. november 6-án. Fotó: Róka László / MTI)

Rovatok