Index Vakbarát Hírportál

Lassú a haladás a fővárosba tartó utakon

2022. március 17., csütörtök 08:19

A főváros felé több helyen is élénk az autós forgalom. Muraszemenyénél keresztbe fordult egy kisbusz, ami az M70-es autópálya 11-es kilométerénél mindkét forgalmi sávot elfoglalja. Csanádpalotánál öt kilométeres a kilépésre váró kamionsor hossza.

Az M0-s autóút keleti részén, az M3-as autópálya felé Maglód térségében, ahol korábban két autó karambolozott, már nincs korlátozás, az 50-es kilométernél mindkét sáv járható. De a torlódás még jelentős, így az M5-ös irányából érkezők továbbra is lassulásra készüljenek – közölte az Útinform.

Több Budapest környéki úton is élénk a forgalom. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán. A 10-es főúton is sokan haladnak a solymári körforgalomtól.

Hasonló a helyzet a főváros irányába a 11-es főúton Szentendrétől, a 31-es főúton Maglódtól, illetve az 51-es főúton Dunaharasztitól is.

Muraszemenye térségében az M70-es autópályán egy kisbusz fordult keresztbe az úton az M7-es autópálya felé. A jármű a 11-es kilométernél mindkét forgalmi sávot elfoglalja, emiatt a forgalom a leállósávon halad.

Az Útinform tájékoztatása szerint Csanádpalotánál már öt kilométeres a kilépésre váró kamionsor hossza az M43-as autópályán a magyar–román határszakaszon.

Rovatok