Index Vakbarát Hírportál

Gattyán Györgyék szívesen segítenek a kormánynak, ha megkérik őket

2022. április 4., hétfő 00:14

Gattyán György pártelnök többre számított, a Megoldás Mozgalom 1 százalék körüli eredményt ért el a 2022-es országgyűlési választáson – írja az MTI.

A Megoldás Mozgalom száznapos fennállása óta elért eredményét emelte ki Gattyán György pártelnök.

Egy száznapos pártnak, mozgalomnak ez szép eredmény, bár egy kicsit többre számítottunk

– mondta az üzletember a párt eredményváró rendezvényén, amikor a Megoldás Mozgalom 1 százalék körüli eredményt ért el 70 százalékos feldolgozottságnál a vasárnapi országgyűlési választáson.

Gattyán György leszögezte, hogy folytatják a munkát, egyúttal a digitalizációról, ami a kampány fő eleme volt, közölte, hogy nekik még mindig az a legfontosabb, de a két nagy politikai tömb is elkezdett ezzel foglalkozni.

Arra a kérdésre, hogy el tud-e képzelni együttműködést akár a kormánnyal is, hogy a digitalizációs céljaikat elérjék, azt mondta, hogy ez egyelőre nem aktuális, de ha bárki kéri tőlük, hogy adják át a tapasztalataikat, tudásukat, vagy nyújtsanak segítséget, nyitottak erre – írja az MTI.

A választási eredményeket és történéseket percről percre itt követheti.

(Borítókép: Gattyán György a Megoldás Mozgalom elnöke nyilatkozik a sajtónak a párt eredményváró rendezvényén a Normafa Club House-ban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján 2022. április 3-án. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

 

Rovatok