Index Vakbarát Hírportál

Azonosították a 82 éves szórólapozó aktivista bántalmazóját

2022. április 8., péntek 12:29

2022. április 3-án délután bántalmaztak egy idős férfit Óbudán.

Az óbudai rendőrök garázdaság miatt hallgattak ki egy férfit, aki a gyanú szerint a választás napján bántalmazott egy szórólapokat osztó 82 éves aktivistát.

A Főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a választás napján az idős férfi telefonon tett bejelentést, miszerint körülbelül három órával korábban, a III. kerületi Vihar utcában egy nő kikapta a kezéből a szórólapokat, majd a nő párja néhány perccel később visszament hozzá, és bántalmazta.

A 82 éves sértett tanúvallomásában elmondta, hogy az ismeretlen megütötte, fellökte, majd megrúgta. A rendőrök kérdése azért nem hívott a helyszínre rendőrt és mentőt, mert csupán könnyű sérülést szenvedett.

A III. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást, írta meg a police.hu.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit április 7-én óbudai lakásáról állítottak elő. A közleményben kihangsúlyozták, hogy az 51 éves I. Imre gyanúsítotti kihallgatásán annyit ismert be, hogy meglökte a sértettet, az ütést és a rúgást tagadta.

Rovatok