Index Vakbarát Hírportál

Dubaji milliomos mentette meg testőre életét Magyarországon

2022. április 11., hétfő 12:19

Előzetes panaszok nélkül esett össze egy dubaji milliomos testőre. A 45 éves férfi életéért egy órán keresztül küzdöttek.

Egy dubaji vállalkozó utazott hétvégén Magyarországra, az ittlétük alatt pedig megmentette testőre életét – írja az Országos Mentőszolgálat. Mint írják, az üzletember egy tárgyalás miatt érkezett az országba, a találkozót azonban félbe kellett szakítani, mert a 45 év körüli testőr minden előzetes panasz nélkül összeesett a tárgyaláson.

A mentők szerint az üzletember vélhetően rendelkezik egészségügyi ismeretekkel is, hiszen azonnal megvizsgálta a beteget, megállapította, hogy nem lélegzik, és megkezdte az újraélesztését. Eközben az üzletfelek értesítették a mentőket, akik perceken belül a helyszínre értek, és emelt szinten küzdöttek tovább a férfi életéért.

Az ellátás csaknem egy órán keresztül zajlott a helyszínen, de az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek

– írja az Országos Mentőszolgálat. A testőrt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. A milliomos üzletember ma e-mailben köszönte meg a magyar életmentők segítségét az Országos Mentőszolgálat főigazgatójának.

Rovatok