Index Vakbarát Hírportál

Több helyen is baleset volt, van, ahol útzár van érvényben

2022. április 16., szombat 13:49

Több helyen is baleset történt az országban szombat délelőtt, illetve kora délután. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a 44-es főúton két személyautó karambolozott a 9-es kilométernél, Kecskemét közelében.

A kecskeméti tűzoltókat műszaki mentés céljából riasztották a helyszínre, ahová a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

Az M5-ös autópálya 164. és 165. kilométere között Szeged közelében, a főváros felé egy személyautó és egy nyerges vontató karambolozott. A szegedi hivatásos tűzoltókat műszaki mentés céljából kellett riasztani, a mentők itt is jelen vannak.

A forgalom jelenleg egy sávon halad az érintett útszakaszon.

A 21-esen is karambol volt 

Hatvan közelében is történt egy baleset: itt két személyautó ment össze a 21-es főút 2-es kilométerénél. A járműveket a balesethez riasztott hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították, a helyszínre már a mentők is megérkeztek. 

Csak félpályán halad a forgalom.

Szabadkígyóson árokba hajtott egy jármű 

Szabadkígyós belterületi szakaszán egy személyautó hajtott az árokba a 4431-es út 14-es kilométerénél. A balesethez riasztott békéscsabai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen tartózkodnak.

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Hármas karambol Zalaegerszegen

Zalaegerszeg belterületi szakaszán három személyautó karambolozott a 74-es főút 48-as kilométerénél. A balesethez riasztott városi hivatásos tűzoltóknak egy gépkocsit áramtalanítaniuk kellett.

A mentőket erre a helyszínre is ki kellett hívni.

Rovatok