Index Vakbarát Hírportál

Három baleset is történt az M1-esen, 10 kilométeres a torlódás

2022. április 18., hétfő 12:36 | aznap frissítve

Kora délután Herceghalom térségében több autó ütközött. Korábban Biatorbágynál és a győri elkerülő szakaszon is történt baleset.

Három személyautó ütközött egymással az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Győr elkerülő szakaszán, a 117-es kilométernél. A sérült járművek elfoglalják a külső és a belső sávot is, így a forgalom csak a leállósávban araszol.

Az Útinform 3-4 kilométeres torlódásra figyelmeztetett, és azt ajánlották, hogy aki teheti, a 112-es jelű, Győr ipari park csomópontnál hagyja el az autópályát, és Győrön keresztül kerüljön.

A rendőrség fél kettő körül tudatta, hogy véget ért a műszaki mentés és a szemle. Így mindkét sávon újra zavartalanul haladhat a forgalom.

Balesetek Biatorbágynál és Herceghalomnál

Másik baleset is történt az M1-esen, Hegyeshalom felé, Biatorbágy térségében, a 18-as kilométernél két személyautó ütközött egymással. Bár a járművek már a leállósávban vannak, az erős forgalom miatt ott is torlódás alakult ki.

Kora délután Herceghalom térségében, a 30-as kilométernél több személyautó ütközött össze a sztrádán. A forgalom csak egy sávon lassan halad, 10 kilométeres a torlódás. Javasolták, hogy aki teheti, Herceghalom és Bicske között válassza az 1-es főutat.

A rendőrség fél négy után közölte, hogy befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 29-es kilométerszelvénynél, a forgalom ismét zavartalanul halad. Az Útinform ugyanakkor figyelmeztetett, hogy a közel 10 kilométeres torlódás csak lassan szűnik. Biatorbágy és Bicske között az 1-es főúton is torlódik a forgalom.

Rovatok