Index Vakbarát Hírportál

Ujhelyi István már várja azokat, akik segítenének az MSZP megújításában

2022. május 1., vasárnap 12:50

Egy internetes platformon várja Ujhelyi István azok jelentkezését, akik részt vennének az MSZP megújításában – közölte az MTI-vel a szocialisták európai parlamenti képviselője.

Ujhelyi István emlékeztetett, hogy nemrég mutatta be az MSZP „teljes újjászületését szorgalmazó, radikális és mély átalakulást” végrehajtani akaró elképzelését, amely részeként a párt az Esély – Magyar Szociáldemokraták Pártközössége nevet venné fel.

Az ellenzéki politikus közleményében arról is beszámolt, hogy egyetértő volt a hozzá beérkező vélemények „elsöprő többsége”.

Tudjuk, hogy igazunk van, és most azon akarunk hosszan és tudatosan dolgozni, hogy legyen elég erőnk is érvényt szerezni neki. Ehhez nemcsak egy aktív és konkrét célok mentén politizáló pártra, de a pártot körülvevő civil hálózatra, közösségre is szükség van

– fogalmazott közleményében a szocialista politikus.

Az EP-képviselő egyúttal azt is kiemelte, hogy bárki regisztrálhat, aki akár civilként, akár a szocialista párt tagjaként részt akar venni a magyar szociáldemokrácia újjászületésében, vagy például helyi esélykörök kialakításában.

Az Index nemrég interjút készített Ujhelyi Istvánnal, amely ide kattintva olvasható el. 

Rovatok