Index Vakbarát Hírportál

Rejtélyes eltűnések a Hőgyészi Gyermekotthonból

2022. május 8., vasárnap 09:37

Megszökött és elő sem került a tamási gyermekotthon fiatalkorú növendéke, aki március közepe óta hiányzik az otthonból.

Nem ez az első eset. Legutóbb egy 16 éves lány eltűnéséről írtunk, aki szintén a Hőgyészi Gyermekotthonból szökött meg. A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytat Holácsik Kíra Anna eltűnése kapcsán – írja a police.hu.

A 15 éves lány 2022. március közepén engedély nélkül távozott a Hőgyészi Gyermekotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.

Segítsünk megtalálni

A rendőrség jelentése leírja Holácsik Kíra Anna külső ismertetőjegyeit, hogy minél előbb előkerüljön esetleg a lakosság segítségével, ha felismerik őt. Körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú, kék szemű, festett világos vörös hajú. Ruházata az eltűnésekor piros dzseki, kék farmernadrág, fekete csizma volt. Betegsége nincs, gyógyszereket nem szed.

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Tamási Rendőrkapitányságon, vagy hívja a zöldszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Már korábban is sokan tűntek el az otthonból

Sajnos az eltűnések egyáltalán nem ritkák a gyermekotthonok és gondozott gyermekek körében.

Korábban egy 16 és egy 17 éves lányt is kerestek, akik szeptemberben tűntek el a hőgyészi gyermekotthonból, de a rendőrség portálján még október végén is a keresettek listáján szerepeltek.

Rovatok